Co má Evropská unie na programu v roce 1996 - Sabathil, G.
Priority EÚ na rok 1996. Medzivládna konferencia EÚ v marci 1996 a jej program. Problematika zavádzania jednotnej meny Euro. Trh práce, zamestnanosť a vytváranie pracovných miest. Príprava procesu rozširovania EÚ a vonkajšie vzťahy EÚ. Legislatíva EÚ, Zelená kniha. Priblíženie sa k občanovi - hlavné iniciatívy EÚ v tejto oblasti.