Európska menová únia je mŕtvou mačkou - Dubach, D.
Rozhovor časopisu Cash s p. Dornbuschom, špecialistom na menovú a stabilizačnú politiku o dlhodobých trendoch svetového hospodárstva. Vývoj na amerických akciových trhoch.