Know-how fond, príklad partnerskej spolupráce medzi Slovenskom a Veľkou Britániou - Faltinová, L.
Know-how fond vytvorený na základe britskej technickej pomoci Slovensku kladie dôraz na rozvoj domácich ľudských zdrojov pre oblasť bankovníctva, manažmentu, malého a stredného podnikania a životného prostredia.