Nemecká pomoc zameraná tak, aby obyvatelia Slovenska vedeli pomôcť predovšetkým sami sebe - Janků, Jaroslav
Vzdelávací program pre podporu slovenského hospodárstva vypracovaný firmou Export-Akademie Reutlingen so zameraním na medzinárodné hospodárstvo. Projekt Nemeckej nadácie pre medzinárodnú spoluprácu sporiteľní, vo finančnom sektore a v agrárnom sektore.