Právny štát v histórii a súčasnosti
Referáty z konferencie na tému "Právny štát v histórii a súčasnosti", ktorá sa konala 4.-6. okt. 1995 v Piešťanoch. Autori referátov: Colotka, P., Bröstl, A., Bárány, E., Gerloch, A., Hohoš, L., Beneš, Š., Orosz, L., Dobrovičová, G., Macháček, L., Čipkár, J., Večeřa, M., Gajdošíková, Ľ., Čambáliková, M., Kanárik, I., Houbová, D.