Vymáhanie pohľadávok prostredníctvom obchodných súdov zatiaľ nie je účinné - Poláčková, Věra
Postup podnikateľa pri vymáhaní pohľadávok cez obchodné súdy a cez špecializované firmy. Nedostatky v legislatíve.