Ochrana programov počítačov. 2 - Vyparina, S.
Možné spôsoby použitia programov počítačov. Autor autorského diela (aj programu počítača aj programovej dokumentácie) má právo nakladať s dielom a udieľať privolenie na jeho použitie. Privolenie na použitie diela udeľuje autor zmluvou podľa autorského zákona. Vytvorenie programu pracovníkom či členom na splnenie povinností vyplývajúcich z pracovného pomeru. Pracovná zmluva medzi zamestnávateľom a zamestnancom.