Osobné, zmiešané a majetkové práva - Vyparina, S.
Vytvorenie a ochrana vynálezu. Práva pôvodcu vynálezu. Spolupôvodca vynálezu. Obsah a forma žiadosti o udelenie patentu. Patentové nároky a správny poplatok.