Úloha manažéra pri tvorbe ochrannej známky - Hein, D.
Náročnosť tvorby dobrej ochrannej známky. Funkcie ochrannej známky - identifikačná, stimulačná, ochranná, obranná, reprezentačná. Psychologická podstata ochrannej známky. Dve roviny komunikácie značky. Zapamätateľnosť známky. Kľúčové zásady tvorby ochrannej známky.