Ústavný súd môže byť závislý len od ústavy - Čič, Milan
Rozhodovanie Ústavného súdu vo veci garancie ústavnosti. Návrh na začatie konania. Sťažnosť. Podnet. Ústne pojednávanie. Rozhodnutia Ústavného súdu. Politická nestrannosť sudcov. Sudcovia Ústavného súdu SR.