Zákon o pozemkovom vlastníctve necitlivo zasiahne do práv vlastníkov pôdy - Juráň, C.
Negatívny dopad zákona o pozemkovom vlastníctve na práva vlastníkov pôdy. Opatrenia proti drobeniu pozemkového vlastníctva.