Osem krajov je už takmer istých, diskutuje sa o okresoch - Velecký, M.
Séria článkov o vládnom návrhu zákona o územno-správnom členení SR. Ešte nie je vytvorená analýza priestorovej, finančnej a personálnej náročnosti navrhovaného riešenia, ani zákon o kompetenciách miestnej štátnej správy. Navrhované hranice krajov. ZMOS kritizuje návrh - novému členeniu má predchádzať presun kompetencií. Návrh reformy verejnej správy Únie miest SR bol čiastočne prispôsobený vládnemu návrhu.