Prácu samosprávy hodnotia občania pozitívne - Bačišin, Vladimír
Štatistický úrad SR uskutočnil v októbri 1995 výskum zameraný na hodnotenie činnosti miestnej samosprávy verejnosťou a na podieľanie sa občanov na verejnom živote obce. Rast záujmu o samosprávu. Požiadavky občanov od obecných samospráv. Informovanosť o činnosti samosprávy.