Vývoj sociálnej situácie obyvateľstva v 1. polroku 1995. 2 - Křížková, E.
Aktívna politika trhu práce. Prijatie legislatívnych opatrení, ktoré výrazne ovplyvnia vývoj sociálnej situácie obyvateľstva. Dôchodkové zabezpečenie, nemocenské poistenie - štátne dávky. Sociálna starostlivosť, dávky sociálnej starostlivosti. Prehľad poskytnutých dávok sociálnej starostlivosti z prostriedkov štátneho rozpočtu - porovnanie 1. polroku 1994 a 1995.