EGAP rozšiřuje služby exportérům - Böhm, Arnošt
Rekapitulácia a zhodnotenie dosiahnutých výsledkov Exportnej a garančnej poisťovacej spoločnosti, a.s. (EGAP) v roku 1995 a formulácia východísk pre činnosť v roku 1996. Nové legislatívne podmienky v ktorých pôsobí EGAP od r.1995 na základe nového zákona. Úprava poistných sadzieb. Uvedenie nového produktu - poistenie potvrdeného akreditívu. Podiel činnosti EGAP na podpore českého vývozu. Súčinnosť medzi EGAP a vývozcami.