Spoločnosť pre poistenie exportných úverov - spoľahlivý spoločník v exportnom podnikaní - Majtánová, Anna
Ponuka poistných produktov Spoločnosti pre poistenie exportných úverov (SPE, a.s.). SPE, a.s. ako partner pre podnikanie v exporte. Činnosť SPE, a.s. Poistenie exportných úverov. Komerčné a politické riziká pri podnikaní v exporte. Všeobecné poistné podmienky. Postup pri uzatváraní poistenia v SPE, a.s. Ceny poistenia. Výhody poistenia pohľadávky. Služby pre exportérov.