Sprievodca v džungli poistných produktov - Polakovič, Ivan
Požiadavky na funkciu poisťovacieho makléra. Využitie služieb poistných maklérov. Spolupráca klienta s poisťovacím maklérom. Druhy poistenia sprostredkované cez makléra. Spolupráca s maklérom po uzatvorení poistnej zmluvy.