Zákonné poistenie organizácie pre prípad zodpovednosti za škodu
Úplné znenie vyhlášky MF SR č. 280/1993 Z.z., ktorou sa ustanovujú bližšie podmienky a sadzby poistného zákonného poistenia organizácie pre prípad zodpovednosti za škodu pri pracovnom úraze alebo chorobe z povolania v znení vyhlášky č.61/1994 Z.z. Sadzby poistného podľa druhu činnosti vykonávanej organizáciou - príloha vyhlášky č.280/1993 Z.z.