Bez súťaže sa systém zdravotného poistenia degraduje na neplodné administrovanie - Juhár, I.
Konkurencia v zdravotnom poistení na Slovensku. Regulácia a obmedzenia v konkurencii. Vzťahy medzi pacientami, lekármi a poisťovňou.