Koncepcia transformácie sociálnej sféry SR. 2
Koncepciu transformácie sociálnej sféry SR predložilo MPSVR SR sociálnym partnerom na odbornú diskusiu. Druhá časť koncepcie sa sústreďuje na sociálnu sféru v užšom zmysle slova - sociálne poistenie, sociálnu podporu a pomoc, úrazové poistenie a poistenie proti nezamestnanosti.