Marketing zdravotnej poisťovne - Murgaš, M.
Marketing zdravotnej poisťovne ako podnikateľská koncepcia usilujúca sa o rovnováhu medzi poistencom a manažmentom poisťovne. Kvalita a cena produktu - celkovej ponuky poisťovacích služieb zákazníkovi (poistencovi). Koncepcia životného cyklu produktu. Rast a pokles tržieb a zisku.