Sociálna neistota: Dôchodkové zabezpečenie v strednej a východnej Európe sa dostalo na hranicu kolapsu Päť reformných krokov k modernému dôchodkovému poisteniu - Matyáš, J.
V rámci reštrukturalizácie ekonomík krajín strednej a východnej Európy vznikajú problémy s dôchodkovým zabezpečením. Hrubý domáci produkt a výdavky na dôchodky. Rast počtu dôchodcov. Znižovanie počtu platiteľov dôchodkových daní. Potreba reformy systému sociálneho zabezpečenia. Päť reformných opatrení ako zvládnuť nepriaznivú situáciu v dôchodkovom zabezpečení.