Súkromné fondy ponúkajú východisko - Matyáš, J.
Rozvoj súkromných penzijných fondov v USA a západnej Európe. Problémy priebežného financovania dôchodkov z príspevkov zamestnancov na základe medzigeneračnej solidarity v krajinách východnej Európy. Japonský fondový systém. Porovnanie fondového systému a systému priebežného financovania dôchodkov.