Zmeny v zákonoch z oblasti sociálneho zabezpečenia - Buchelová, Jana
December 1995 - schválenie zákona NR SR č. 308/1995 Z.z., ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony z oblasti sociálneho zabezpečenia s účinnosťou od 1.1.1996. Zmeny sa dotýkajú štyroch zákonov. Vysvetlenie podstatných zmien, ktoré priniesol nový zákon do už existujúcich zákonov z oblasti sociálneho zabezpečenia.