Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č.274/1994 Z.z. o Sociálnej poisťovni
Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č.274/1994 Z.z. o Sociálnej poisťovni zmenený a doplnený zákonom NR SR č.374/1994 Z.z. a zákonom NR SR č.304/1995 Z.z.