Environmentálny audit do roku 2000. "Zelený bod" v štádiu príprav
Návrh na zavádzanie systému Ekomanažmentu a auditu (EMAS) v SR. Permanentné zlepšovanie proekologického výkonu priemyselných činností a sprístupňovanie informácií štandardizovanou formou. Účel environmentálneho auditu. Environmentálne hodnotenie a označovanie výrobkov v SR.