Funkcia vnútropodnikového managementu v poľnohospodárskych podnikoch - Gozora, Vladimír
Vnútropodnikový manažment je efektívnym faktorom rozvoja poľnohospodárskych podnikov. Väčšina podnikateľských subjektov uplatňuje prvky ekonomického režimu. Funkčné prvky vnútropodnikového manažmentu. Silné a slabé stránky vnútropodnikového manažmentu v poľnohospodárskych podnikoch.