Transformation strategies for agricultural cooperatives in Central and Eastern Europe - Janda, Karel
Privatizácia a štruktúrne zmeny poľnohospodárstva v krajinách strednej a východnej Európy sú omnoho zložitejšie ako sa predpokladalo. Rozhodujúce typy družstiev sú výrobné družstvá a družstvá zamerané na poskytovanie služieb poľnohospodárom.