Materiály a technologie Jak připravit a hodnotit podnikatelské projekty. 4 - Fotr, J.
Materiálové vstupy a energia - nároky kladené na výber materiálu (kvalita, cena, dostupnosť, vzdialenosť zdrojov materiálu, dodávatelia). Nákladové položky projektu. Faktory ovplyvňujúce výber technológie a výrobného zariadenia. Pracovníci - počet pracovníkov, kvalifikácia, mzdové náklady, zvyšovanie kvalifikácie, spôsob získavania pracovníkov.