Nebojte sa ukazovateľov
Hodnotenie finančnej situácie podniku. Koncentrovanie ukazovateľov do štyroch oblastí: finančná štruktúra, rentabilita, likvidita a aktivita podnikateľského subjektu. Ukazovatele finančnej štruktúry. Ukazovatele rentability. Ukazovatele likvidity. Ukazovatele aktivity. Charakteristika jednotlivých ukazovateľov.