Obchodné misie Slovexu pomáhajú podnikateľom objavovať nové trhy
Z obsahu dvojstrany: Daňový poradca o povinnostiach podnikateľov. "Ak projekt má ducha, je len na vás, či ľudí presvedčíte". Bratislavské chemické podniky pomáhajú zlepšiť životné prostredie.