Rentabilita projektu Jak připravit a hodnotit podnikatelské projekty. 7 - Fotr, J.
Príklad podnikateľského projektu - investičné výdavky projektu, stanovenie výnosov a nákladov projektu. Zostavenie plánovanej výsledovky projektu. Ukazovatele rentability projektu - vzťah medzi ziskom a vloženými prostriedkami. Rentabilita vlastného (akciového) kapitálu, rentabilita dlhodobo vložených prostriedkov.