Slovensko, Európa a efektívnosť podnikania - Chotár, R.
Zmena štruktúry podnikového majetku súvisiaca s transformáciou podnikovej sféry. Minimálna miera rentability. Vplyv cudzieho kapitálu. Analýza bodu zvratu. Uspokojovanie požiadaviek zákazníka.