Teória a prax podpory malého a stredného podnikania - Mlynková, Drahomíra
Otázky vymedzenia malých a veľkých podnikov, ktoré sa v praxi mení na otázky prístupu podnikov k podpore. Protimonopolizačná a vyrovnávacia funkcia malých firiem. Ekonomické a sociálne dôvody podpory. Potreba selektívneho zamerania podpornej politiky.