Velikost a umístění jednotky Jak připravit a hodnotit podnikatelské projekty. 3 - Fotr, J.
Faktory ovplyvňujúce voľbu veľkosti výrobnej jednotky. Voľba menšej výrobnej jednotky, voľba veľkej výrobnej jednotky. Stratégia založená na etapovej výstavbe výrobnej jednotky. Voľba najvhodnejšieho umiestnenia - ekonomické a neekonomické kritériá hodnotenia jednotlivých variantov lokality.