Alternativa benchmarkingu
Ciele a formy benchmarkingu. Interný a externý benchmarking. Problém pri jeho realizácii. Medzipodnikové porovnanie logistických smerných čísel, ako variant benchmarkingu. Rozdiel medzi benchmarkingom a medzipodnikovým porovnaním.