Manažérska škola ľudských vzťahov. 3 Kapitoly o vzniku, vývoji a trendoch manažmentu - Tuma, Miroslav
Nový prístup manažmentu orientovaný na človeka. Ľudské problémy na pracovisku. Manažment dokonalého riadenia podľa vopred zadaných cieľov. Henry Fayol a klasická teória riadenia. Fayolove princípy úspešného riadenia firmy. Význam Fayolovho princípu riadenia pre dnešok.