Nejde o univerzální šablonu Pomohou normy manažerských činností? - Stýblo, Jiří
Britské štandardy manažérskej spôsobilosti (BŠMS) - všeobecná norma pre realizáciu manažérskych činností vedúcimi pracovníkmi rôznych úrovní riadenia. Samozhodnotenie jednotlivého manažéra a zhodnotenie vlastnej firmy. Oblasti uplatnenia štandardov. Jedinečná osobnosť každého manažéra. Odborný profil manažéra. Hodnotenie pracovných výkonov vedúcich pracovníkov. Význam štandardov pre české firmy.