Organizačná zmena v turbulentnej dobe Management of Change - prístup k riadeniu vynútený vonkajšími podmienkami - Zajac-Vanka, P.
Manažment a turbulentné prostredie súčasnej doby. Znaky turbulentného prostredia. Prijatie správneho rozhodnutia na základe prieskumu a analýzy vnútorného a vonkajšieho prostredia v spolupráci s externou poradenskou firmou - Management of Change. Charakteristika postupov, ktoré treba dodržať pre úspešnú reorganizáciu podniku. Slovensko - potreba spolupráce podnikového manažmentu s poradenskou firmou pri reorganizácii. Uskutočňovanie prístupu Management of Change pomocou tzv. štartovacieho programu pre zmeny.