Riadenie kvality a prvé medzinárodné kroky slovenských firiem - Dudinská, Elvíra
Vstup firmy na medzinárodný trh vyžaduje jej štruktúrnu adaptáciu. Zlepšenie kvality výroby - príklad Japonska. Nesprávne chápanie riadenia kvality na Slovensku v minulosti. Zásady riadenia kvality výroby. Je nevyhnutné dôkladne študovať novinky svetovej vedy a praxe, modifikovať ich podľa vlastných podmienok a rýchlo ich zavádzať do praxe.