Virtualita v podniku
Pojem virtualita a virtuálny podnik. Rozdiel medzi virtuálnymi podnikmi a podnikmi, ktoré preferujú vonkajšie dodávky. Uplatnenie virtuality v pracovných tímoch (virtuálny zamestnanec, virtuálna kariéra).