Virtuální kancelář
K hitom moderného manažmentu patrí virtualita. Ako vyzerá virtuálna kancelária. Príklady z praxe. Práca vo virtuálnej kancelárii. Nové možnosti organizácie, organizačného správania, pracovného štýlu.