Vplyv typu výroby na organizačnú štruktúru podnikov - Vavrinčík, Pavel
Faktory podmieňujúce počet stupňov riadenia v podniku. Vplyv typu výroby na ukazovatele organizačnej štruktúry. Výsledky prieskumu a komparácia ukazovateľov organizačných štruktúr. Prehodnotenie organizačnej štruktúry a vyriešenie problému transformácie princípov trhovej ekonomiky dovnútra podniku je prvoradou úlohou, ktorá stojí pred manažmentom podnikov.