Legislatíva má veľa nejasností. Aké riziká prinášajú bankroty - Uhliarová, Martina
Problémy vznikajúce pri aplikácii zákona č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní. Poznatky o inštitúte zákona o konkurze a vyrovnaní z publikácie Centra pre hospodársky rozvoj od autorov R. Tkáčika, J. Mericu a D. Zemanovičovej Regulácia bankrotov v SR.