Elektronické registračné pokladnice - stop daňovým únikom? - Lacková, Alica
Zabezpečenie evidencie tržieb elektronickými registračnými pokladnicami (vyhláška MF SR č. 55/1994 Zb.) na zamedzenie daňovým únikom, ktoré ochudobňujú štátnu pokladnicu. Situácia v ponuke elektronických registračných pokladníc (ERP) na slovenskom trhu. Výstava ponúkaných ERP v priestoroch Obchodnej fakulty EU. Prehľad vystavovaných pokladníc s vybranými rozhodujúcimi parametrami.