Odpisy a opravné položky k pohledávkám z hospodářské činnosti - Lehkoživ, J.
Odpisovanie a tvorenie opravných položiek na pohľadávky splatné do konca roka 1994. Účtovanie odpisov a úhrad pri vedení súboru vybraných pohľadávok na súhrnnom analytickom účte. Príklady účtovania podľa jednotlivých pohľadávok.