Účtovná závierka '95 v jednoduchom účtovníctve - Pastierik, Vladimír
Pracovná pomôcka pre podnikateľov pri zostavovaní výkazu o príjmoch a výdavkoch a výkazu o majetku a záväzkoch pri vedení jednoduchého účtovníctva. Základné pojmy. Platná účtovná metodika v jednoduchom účtovníctve. Prehľad všeobecne záväzných právnych predpisov. Harmonogram prác na účtovnej uzávierke a zostavovanie výkazov za účtovné obdobie r. 1995. Príklady účtovania.