Ako oceniť podnik - Vlachynský, Karol
Faktory pôsobiace na trhovú hodnotu podniku. Metódy používaní pri oceňovaní podniku. Určenie účtovnej hodnoty podniku. Substančná hodnota podniku. Uplatňovanie výnosovej metódy pri oceňovaní. Iné metódy používané pri oceňovaní - metóda priemernej hodnoty, metóda nadzisku, metóda porovnávania, subjektívna metóda ocenenia.