Financovanie malých a stredných podnikov - Foltín, J.
Niekoľko praktických rád pri získavaní úveru alebo inej formy financovania podnikateľského zámeru. Voľba správnej banky. Osem úverových kritérií. Podmienky získania úveru z komerčnej banky. Základná štruktúra podnikateľského plánu. Financovanie z iných finančných inštitúcií. Finančné podporné programy pre malé a stredné podniky. Programy záručných schém, úverové programy, ktoré iniciovala NARMSP v spolupráci s EÚ a prostredníctvom programu PHARE.