Rizikový kapitál - nový nástroj dynamického podnikateľa
Ako docieliť rozvoj a napredovanie firmy napriek tomu, že zdanlivo dosiahla "strop" svojich možností. Korene progresívnej formy investovania. Rizikový kapitál - význam pojmu. Štádiá a typy rizikového kapitálu: zárodkový, začínajúci, rozvíjajúci, revitalizačný. Prínos kapitálovej spoločnosti pre podnikateľa. Dva varianty investovania na konkrétnom prípade firmy XY. Riziková kapitálová spoločnosť ako zmluvný partner firmy. Príklady investovania rizikovej kapitálovej spoločnosti. Rizikové kapitálové spoločnosti na Slovensku.